Lancering speciale fietsrouteplanner voor de Tour

Plan je route naar de Tour de France in Utrecht met de speciale Tourrouteplanner van de Fietsersbond en Conclusion

26 JUNI 2015

Nog even en de straten van Utrecht kleuren geel. Begin juli razen de beste wielrenners ter wereld onder de Domtoren door. Wil je weten hoe je rondom de start van de Tour de France het snelst naar het parcours komt? Of wil je de Tour juist ontwijken? Maak dan gebruik van de speciale Tourrouteplanner van de Fietsersbond, Le Tour Utrecht en Conclusion. Deze planner vertelt niet alleen de beste route, hij leidt je ook naar een parkeerplek voor je fiets en houdt rekening met drukte en wegafzettingen. Zo kom je als fietser of bewoner van Utrecht niet voor onaangename verrassingen te staan. De tourplanner vind je op letourutrecht.fietsersbond.nl en is ook op je mobiele telefoon te gebruiken.

28.000 extra fietsparkeerplekken

Vanuit de regio ben je op de fiets het snelst op je bestemming. De routeplanner leidt je naar de tijdelijke 20 fietsenstallingen die door de Fietsersbond, Conclusion en de Utrechtse Tourorganisatie zijn gecreëerd. Stal je fiets op één van de 28.000 extra plekken en je loopt gemakkelijk naar het parcours om de Tour live te zien! Voor je racefiets zijn er speciale bewaakte fietsenstallingen beschikbaar, hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd.

Win een fiets!

De Fietsersbond en Conclusion stimuleren toeschouwers van de Tour om met de fiets te komen. Tweet een foto van jou en je fiets bij de stalling met #mijntourplanner, dan maak je kans op een echte Utrechtse Beixo fiets. De uitslag wordt in de eerstvolgende Fietsflits, de nieuwsbrief van de Fietsersbond, bekend gemaakt. Schrijf je in voor de Fietsflits via www.fietsersbond.nl/fietsflits.

Wil je meer weten? www.fietsersbond.nl/letourutrecht

Over Conclusion

Conclusion is de veelzijdige zakelijke dienstverlener uit Utrecht die het anders doet. We zijn creatief en positief, waardoor we antwoorden vinden op de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én morgen. Bij Conclusion voelen we ons verantwoordelijk voor onze omgeving, het milieu en de maatschappij. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om ons meer voor deze thema’s in te zetten dan de regels voorschrijven. Conclusion stimuleert medewerkers om gezond te leven en we zetten ons op verschillende manieren in om onze CO2-uitstoot te reduceren.

Fietsen past uitstekend bij deze ambities. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met de Fietsersbond. Fietsen is goed voor jou én je omgeving. Fijn dat je fietst!

Kijk voor meer informatie over Conclusion op: www.conclusion.nl

Afbeeldingen
Contactpersonen
  • Medium square fblogo staandrgb

    Fietsersbond Persvoorlichting

    Op piketbasis is er altijd een woordvoerder beschikbaar: 030-291 81 11
Over Fietsersbond

De Fietsersbond komt op voor de belangen van fietsers in Nederland en zet zich in voor meer en betere mogelijkheden om te fietsen. Dat kan dankzij de steun van onze leden. De Fietsersbond heeft bijna 35.000 leden, 150 afdelingen en 1500 actieve vrijwilligers, verspreid over heel Nederland.